WIJ BRENGEN HET BESTE TALENT EN DE MOOISTE OPDRACHTEN SAMEN

Openingstijden:

ma t/m vr: 09:00u – 17:00u

’s avonds, za en zo: op afspraak

Telefoonnummers:

Telefoon: +31 (0)20 – 760 005 8

Opdrachtgevers buiten kantoortijden: +31 (0)6 – 538 184 44

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het contactformulier in, we proberen binnen twee werkdagen contact met je op te nemen. Wil je direct schakelen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

“Ik heb Dynamic de afgelopen 10 jaar een aantal behoorlijk grote uitdagingen mogen gegeven. Ga er maar aan staan: kindacteurs die het aandurven te vertellen over fictieve situaties van grensoverschrijdend seksueelgedrag voor een spot voor NOC*NSF. Of een beroeps vrachtautochauffeuse die kan acteren. Of binnen 2 dagen een groep van 15 mensen regelen die geïnterviewd worden alsof ze al jaren bij een bepaald bedrijf werken. Steeds weer dacht Dynamic bijzonder goed mee, schakelde pijlsnel, wist exact de juiste mensen te vinden, regelde alles perfect en tegen zeer aanvaardbare kosten. Ik hoop nog vaak samen te mogen werken met dit fantastische bureau."
Sander Lighthart
Regisseur
“Ik ben altijd blij met Dynamic Casting. Sandra en haar team werken heel snel en denken superfijn mee. Met last minute requests, grote en kleine producties kan ik bij ze terecht. Diverse casts, acteurs / presentatoren die meertalig zijn, hun netwerk is groot. Tot een volgende weer.”
Tieka MASFAR
Freelance creative producer (o.a. Vidiboko, Freddy, Tatarataa)
“Dynamic casting staat altijd voor mij klaar. Al kom ik met een uitdagende vraag op de korte termijn halen ze alles uit de kast om mij te helpen. Ze zijn transparant en behulpzaam. Ze zijn ontzettend vaardig in hun vak en willen altijd meedenken om van elke casting een succes te maken. ”
Susan Hartsuiker
Producer @ EVERY MEDIA