OPDRACHTGEVERS

Informatie over hoe wij samenwerken met opdrachtgevers.

STAP 1

vraag een zakelijk account aan

Bel ons, mail ons of vul het contactformulier op onze website in. We reageren zo snel mogelijk op de e-mail en formulier aanvragen. 

STAP 2

LAAT JE WENSEN WETEN

We nemen de casting wensen op, niets is ons te gek!

Als u bijvoorbeeld 6 Italianen zoekt, dan boeken wij 6 Italianen. En niet 6 mannen die ‘Italiaan spelen’.

Daarnaast zijn we snel duidelijk over tarieven en optie(s).

STAP 3

Wij zetten de opdracht uit!

We zetten een opdracht uit via onze verschillende platformen zoals onze unieke casting app ‘GetDiscovered’, via e-mail, onze 32.000 Facebook-volgers, telefonische contacten of via WhatsApp. Daarmee bereiken we onze in totaal 148.000 ingeschreven talenten maar ook talenten die nog niet ontdekt zijn!

Let op, liever zelf zoeken? Dat kan ook! Vraag een zakelijk account aan via onze contactpagina en zoek binnen GetDiscovered zelf talent voor uw opdracht.

STAP 4

PRESENTATIE TALENTEN

We presenteren de beschikbare talenten middels een fotovoorstel.

U kunt uit deze foto’s kiezen maar heeft ook de optie om meer info op te vragen of een voorstel video op te laten nemen.

STAP 5

BOEKING INFO

Gaaf! De keuze is rond. We bevestigen de boeking info en u ontvangt de namen en telefoonnummers van de talenten.

Wij zorgen daarnaast voor de quitclaims. De factuur ontvangt u NA de draaidag, we willen eerst controleren of alles vlekkeloos en naar wens is verlopen.

STAP 6

Wij betalen de talenten

Wij betalen de mensen uit en zijn daarmee ook verantwoordelijk voor de loonbelasting.

We proberen de producent zoveel mogelijk te ontzorgen in het hele traject.

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

“Ik heb Dynamic de afgelopen 10 jaar een aantal behoorlijk grote uitdagingen mogen gegeven. Ga er maar aan staan: kindacteurs die het aandurven te vertellen over fictieve situaties van grensoverschrijdend seksueelgedrag voor een spot voor NOC*NSF. Of een beroeps vrachtautochauffeuse die kan acteren. Of binnen 2 dagen een groep van 15 mensen regelen die geïnterviewd worden alsof ze al jaren bij een bepaald bedrijf werken. Steeds weer dacht Dynamic bijzonder goed mee, schakelde pijlsnel, wist exact de juiste mensen te vinden, regelde alles perfect en tegen zeer aanvaardbare kosten. Ik hoop nog vaak samen te mogen werken met dit fantastische bureau."
Sander Lighthart
Regisseur
“Ik ben altijd blij met Dynamic Casting. Sandra en haar team werken heel snel en denken superfijn mee. Met last minute requests, grote en kleine producties kan ik bij ze terecht. Diverse casts, acteurs / presentatoren die meertalig zijn, hun netwerk is groot. Tot een volgende weer.”
Tieka MASFAR
Freelance creative producer (o.a. Vidiboko, Freddy, Tatarataa)
“Dynamic casting staat altijd voor mij klaar. Al kom ik met een uitdagende vraag op de korte termijn halen ze alles uit de kast om mij te helpen. Ze zijn transparant en behulpzaam. Ze zijn ontzettend vaardig in hun vak en willen altijd meedenken om van elke casting een succes te maken. ”
Susan Hartsuiker
Producer @ EVERY MEDIA